Huren van de studio


Steeds meer fotografen, beeldmakers en andere creatievelingen hebben behoefte aan een tijdelijke fotostudio.
In Vianen vind je de studio 20 m2. Klein maar fijn! Te huur per uur, per dagdeel of langer.  Makkelijk per auto te bereiken via de A2 en A27 en gratis parkeren voor de deur; Openbaar vervoer stopt ook voor de deur. De muren zijn wit; Er is een achtergrond rolsysteem beschikbaar; De afzonderlijke keuken is voorzien van alle equipement; 

De huurprijs bedraagt per uur € 20,– excl. btw.
Dat is natuurlijk inclusief het gebruik van alle aanwezige apparatuur! Van de flitsinstallatie tot het koffiezet apparaat en natuurlijk ook alle props en achterwanden.

Het enige wat bij ons ontbreekt is het pin apparaat; Dat moet je dus vooraf even gaan doen, want contante betaling is voorwaarde bij de huur. Bij betaling krijg je direct de factuur.
Je kan ook tijdens je reservering aangeven dat je vooraf betaalt. Je krijgt dan de factuur per email. Vanzelfsprekend moet het factuurbedrag op de dag van je reservering op onze bankrekening zijn bijgeschreven anders betaal je alsnog contant.

Openingstijden?
Daar zijn we heel flexibel in. Je kunt de studio op elk moment van de dag en avond huren en dat 7 dagen per week. Wij werken dus niet met vastgestelde tijdsblokken.

Wil je de studio voor korte tijd huren dan kan je bij het reserveren worden gevraagd of je een uurtje eerder of later zou willen beginnen zodat ook andere huurders op dezelfde dag terecht kunnen.

Heeft u nog vragen belt u dan gerust met TJ-Art: 06-54 905 206 of E-mail: klik hier of   reserveer nu