Werkwijze schoolfotografie

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind er spontaan op staat. Hierdoor krijg je vaak de mooiste foto’s. De fotoshoot zelf vindt plaats op een overeengekomen planning op uw locatie. Wij richten een door u beschikbaar gestelde ruimte in met een fotostudioset-up met een heus studiodecor. Tijdens de fotosessie wordt ondermeer gelet op expressie en houding voor de camera. Per groep maken wij de individuele en groepfoto’s.

De opdrachtgever dient de ouders/verzorgers op de hoogte te stellen dat er foto’s worden gemaakt van hun kinderen. Wij kunnen desgewenst flyers aanleveren zodat u die op school kunt hangen.

Broer en zus foto’s
Broer en zussen foto’s doen we natuurlijk ook. Ook is de mogelijkheid om broer en zus die niet op school zitten voor deze foto te laten komen.

Klantenservice
Service vinden wij erg belangrijk. Wanneer er een kindje niet goed op de foto staat is het altijd mogelijk om langs te komen in de studio dan doen we het gewoon een keer opnieuw. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. 

Snel en geen verplichtingen 
De kinderen krijgen binnen 2 weken een inlogcode, waarmee de foto’s op de website van www.tj-art.nl middels deze inlogcode bekeken kunnen worden. In de webwinkel staan alle foto’s in bewerkt eindstaat klaar. Elke ouder/verzorger is vrij in het kiezen welke foto’s of FotoFun-items zij willen afnemen. Uiteraard mag dat ook geen enkele zijn.

Gehele afhandeling met de ouders 
De volledige afwikkeling, van bestelling, betaling en levering is onze verantwoordelijkheid. U hoeft ons slecht de beschikking te geven over een beperkte hoeveelheid faciliteiten zoals een ruimte voor de inrichting van een studio en eventueel aanwezige promotie- communicatiemiddelen. 

Nieuwsgierig geworden? Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons altijd bellen T: 06-54 905 206 of vul het formulier in.

 INTERESSE KLIK HIER!