Trouwalbums

Jullie trouwdag is natuurlijk één van de mooiste dagen van jullie leven. Om steeds weer van jullie trouwdag te kunnen genieten is het fijn om een mooi en persoonlijk trouw album te hebben. Een trouw album verteld het verhaal van jullie bruiloft.

Hoe fijn is het om samen met jullie vrienden of familie op de bank of rond de tafel door jullie trouw album te bladeren om zo weer opnieuw jullie dag te beleven. TJ-ART fotografie maakt een trouwalbum naar jullie eigen smaak! Zo hebben we verschillende albums die kunnen aansluiten op jullie wensen.

De Parel is een echt pareltje en ondertussen de meest geliefde albumomslag uit ons assortiment.

De cover is van een zeer luxe linnensoort. In combinatie met een mooie foto geeft dit een erg mooie en persoonlijke uitstraling aan jullie album. De stiknaden maken het tot een mooi geheel. ook wordt dit album geleverd met een luxe bewaardoos. 

Hieronder zien jullie de mogelijkheden die wij kunnen bieden en ook de kleuren die beschikbaar zijn voor de trouw albums Saffier, Opaal, Granaat. Tevens is het ook mogelijk om de meeste trouw albums ook als hardcoveralbum op klein formaat te laten maken. Hartstikke leuk om cadeau te geven aan ouders, getuigen of om heel handige in de handtas mee te nemen.

Het Luxe album heeft fotosilk. Dit materiaal zorgt voor een mooi zijdeglans effect, zodat uw fotoalbum een nog luxere uitstraling krijgt. Daarnaast is dit speciaal ontwikkelde fotosilk materiaal extreem sterk en ongevoelig voor krassen en vetvlekken.

Het Premium album heeft Fuji fotofotopapier. Deze zeer luxe digitale albums beschikken over naadloos doorlopende foto’s over beide pagina’s. De albums worden standaard geleverd in een afwerking met een speciale structuur om vieze (vette) vingerafdrukken zoveel mogelijk te minimaliseren. De pagina’s zijn ook een stuk dikker dan bij de Luxe album.

Saffier

opaal