FAMILIESHOOT

Spannend maar toch ook wel erg leuk!

Fotografie is wat mijn leven compleet maakt. De liefde voor fotografie, mens en dier doorvoeren in mijn foto’s zodat je dat ook weer terug ziet! We maken er een geslaagde shoot van. Ik probeer iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Want het is best spannend zo op de foto. Ik probeer in redelijk korte tijd te fotograferen zoals jullie zijn, dat is mijn doel. Dat is waar ik van hou en waar ik voor ga.

WERKWIJZE

Familieshoots kunnen we in de studio doen maar buiten is ook altijd erg mooi. Tijdens een fotoshoot kun je aangeven wat je precies wil. Dus met de hele familie op de foto maar apart kan ook. Misschien nog een profielfoto nodig? Wanneer jullie met opa en oma, kinderen en kleinkinderen komen dan kun je ook als gezin apart op de foto.

PRIJZEN

Fotoshoot kun je al krijgen
vanaf € 60,-

ONLINE BESTELLEN

Wanneer je voor een pakket kiest waar geen digitale foto’s erbij zitten kunt u online uw foto’s bestellen. Hiervoor krijgt u van mij binnen 2 weken de inloggegevens voor

BETALEN EN VERZENDEN

Veilig, vertrouwd en snel betalen via diverse betaalmogelijkheden bij online bestellingen. Fotoafdrukken voor 12 uur besteld, binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

In de studio hebben wij helaas geen pin mogelijkheden. U kunt de fotoshoot op de dag zelf contant betalen of vooraf het geld overmaken op mijn rekening IBAN: NL38RABO01579.87.345

Fotografie

Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens hier achter en wij zullen zo snel mogelijk terug reageren.

  • Wanneer bent u uitgerekend (alleen bij newborn en zwangerschap)
    MM slash DD slash JJJJ
  • Welke datum had u in gedachten voor de fotoshoot.
    MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.