• Love

    is just a word until someone special
    comes along and gives it meaning

    lees meer....
  • Trouwen

Uniek album!

Een bijzonder mooie dag uit je leven wil je natuurlijk ook heel mooi weergeven in een album. Wij laten onze albums in Griekenland maken en daar is niets te gek. Dus kom maar op met jullie ideeen en we gaan er mee aan de slag! We zullen hier in de studio met behulp van voorbeeld boeken samen iets kiezen wat bij jullie past.

UNIEK ALBUM

Hoe mooi is het om je eigen boek samen te stellen. Met behulp van voorbeeld boeken die in de studio liggen kunnen we jullie eigen UNIEKE ALBUM samenstellen.

WELKE KLEUREN

Met behulp van stalen kunnen we de kleuren bepalen. Stiksel, lint, omslag, schutbladen, box etc. Je kunt het niet zo gek bedenken en het kan gewoon.

KEUZE UIT..

Mooi dikke bladzijdes die goed afneembaar zijn. Je kunt kiezen voor ronde of rechte hoeken. Mat of glanzende pagina’s. De voorkant kan op verschillende manieren.

TOTAAL PLAATJE

De box kun je mooi afstemmen op het album qua kleuren. Ook zullen we in de box een USB doen met alle bewerkte foto’s op hoge resolutie van de bruiloft.

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal.  Dit verhaal wil ik graag voor jullie fotograferen. Ik hou van creativiteit, gezelligheid, spontaan en een beetje gek mag best. Jullie staan die dag in “the picture” en deze droom komt echt uit!

Een bijzonder mooie dag uit je leven wat je graag wilt vast leggen. Wat is nou belangrijk tussen al die fotografen? De juiste klik, van het fototoestel maar ook tussen ons. Kom gezellig vrijblijvend op de koffie dan kunnen we kennismaken maar natuurlijk ook wat mooie voorbeeld albums laten zien.

TJ-Art fotografie is de beste keuze voor jullie wanneer jullie houden van gezelligheid, spontane momenten, emoties dit creatief gefotografeerd en als een mooie reportage vast gelegd. Jaren later zul je nog precies kunnen nagenieten aan de hand van het album/ foto’s.

Nieuwsgierig geworden? Vraag hier uw informatie aan.

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mij als bruidsfotograaf! Vul hier onder vrijblijvend het formulier in, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen