DE FOTOGRAAF

Zie ik jullie binnenkort ook?

Fotografie is wat mijn leven compleet maakt. De liefde voor fotografie, mens en dier doorvoeren in mijn foto’s zodat je dat ook weer terug ziet! We maken er een geslaagde shoot van. Ik probeer iedereen zich op zijn gemak te laten voelen. Want het is best spannend zo op de foto. Ik probeer in redelijk korte tijd te fotograferen zoals jullie zijn, dat is mijn doel. Dat is waar ik van hou en waar ik voor ga.

ONLINE BESTELLEN

Wanneer je voor een pakket kiest waar geen digitale foto’s erbij zitten kunt u online uw foto’s bestellen. Hiervoor krijgt u van mij binnen 2 weken de inloggegevens voor

BETALEN EN VERZENDEN

Veilig, vertrouwd en snel betalen via diverse betaalmogelijkheden bij online bestellingen. Fotoafdrukken voor 12 uur besteld, binnen 1 a 2 werkdagen in huis.

In de studio hebben wij helaas geen pin mogelijkheden. U kunt de fotoshoot op de dag zelf contant betalen of vooraf het geld overmaken op mijn rekening IBAN: NL38RABO01579.87.345

NEW BORN

Je pasgeboren baby….de kleine teentjes en vingertjes, om verliefd op te worden! De tijd dat je baby zo klein is duurt niet lang. Wil jij van je pasgeboren baby mooie, professionele newborn foto’s laten maken? Een newborn fotoshoot wordt…

KINDEREN

Hoe mooi is het om je kids op een foto te krijgen hoe ze echt zijn. Ik werk veel met kinderen en vind het een uitdaging om ze zo op de foto te krijgen hoe ze echt zijn. Elk kind is UNIEK. We fotografen in de studio en/of buiten.

CAKESMASH

Heerlijk met taart knoeien…FEEST. Hoe gaaf is het om je kindje op de foto te zetten terwijl hij of zij heerlijk aan het spelen is met de taart. Lekker vies worden mag nu. En niet getreurd nadat je kindje zich lekker vies heeft gemaakt of met behulp van papa en mama, mag de kleine lekker in het badje.

FAMILIE

Gezellig met zijn allen op de foto! Uitdaging, gezellig, geregel maar oh zo gaaf om een leuke spontane foto te hebben van het hele gezin en/ of familie. We maken diverse foto’s zodat u voldoende keus heeft.

ZWANGER

Wanneer je kiest voor zwangerschapsfotografie bij TJ-Art kies je voor een vrouwelijke fotograaf, en professionele zwangerschapsfoto’s in een ontspannen sfeer. Of je nu alleen komt met je partner en/of kind(eren), een zwangerschapsreportage is echt een uitje en een geweldige manier om die laatste weken nog even te ‘breken’.

DIEREN

Uw huisdier op de foto. Altijd mooi om uw dier op de foto te krijgen. We fotograferen in de studio maar ook gewoon buiten. Net wat voor het dier mogelijk en handig is.

Fotografie

Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens hier achter en wij zullen zo snel mogelijk terug reageren.

 • Wanneer bent u uitgerekend (alleen bij newborn en zwangerschap)
  MM slash DD slash JJJJ
 • Welke datum had u in gedachten voor de fotoshoot.
  MM slash DD slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Superleuke belevenis

 • Online bestellen

 • Karaktervolle en eigentijdse fotografie

 • Goede service

 • Diverse achtergronden/ props

 • Betaalbare foto’s vanaf € 3,50

 • Mooie studio in Lexmond