Zwanger! Gefeliciteerd!

Wat spannend en wat leuk om zwanger te zijn. Nog veel regelen maar voordat je het weet is de kleine er. Zo mooi, zo klein en zo bijzonder. Hoe mooi is het om de zwangerschap vast te leggen. Na een paar jaar ben je natuurlijk vergeten hoe dat eruit zag, die mooie dikke buik.

ZWANGERSCHAPSSHOOT €120,-

Fotoshoot max. 1 uur

Diverse achtergronden. 

2 persoon

Inclusief 5 digitale foto’s op hoge resolutie 

BETALEN

In de studio hebben wij helaas geen pin mogelijkheden. U kunt de fotoshoot op de dag zelf contant betalen of vooraf het geld overmaken op mijn rekening IBAN: NL38RABO01579.87.345

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal.  Dit verhaal wil ik graag voor jullie fotograferen. Ik hou van creativiteit, gezelligheid, spontaan en een beetje gek mag best. Jullie staan die dag in “the picture” en deze droom komt echt uit!

Een bijzonder mooie dag uit je leven wat je graag wilt vast leggen. Wat is nou belangrijk tussen al die fotografen? De juiste klik, van het fototoestel maar ook tussen ons. Kom gezellig vrijblijvend op de koffie dan kunnen we kennismaken maar natuurlijk ook wat mooie voorbeeld albums laten zien.

TJ-Art fotografie is de beste keuze voor jullie wanneer jullie houden van gezelligheid, spontane momenten, emoties dit creatief gefotografeerd en als een mooie reportage vast gelegd. Jaren later zul je nog precies kunnen nagenieten aan de hand van het album/ foto’s.

Fotografie

Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens hier achter en wij zullen zo snel mogelijk terug reageren.
  • Wanneer bent u uitgerekend (alleen bij newborn en zwangerschap)
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Welke datum had u in gedachten voor de fotoshoot.
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ