• Love

    is just a word until someone special
    comes along and gives it meaning

    lees meer....

Trouwen! Gefeliciteerd!

Yes I do; jullie hebben allebei ja gezegd tegen het voornemen om elkaar in de echt te laten verbinden! Nu begint het grote regelen. Als het goed is stappen jullie maar één keer in het huwelijksbootje, dus willen jullie dat dit een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Een bijzonder mooie dag uit je leven wat je graag wilt vast leggen. Wat is nou belangrijk tussen al die fotografen? De juiste klik, van het fototoestel maar ook tussen ons. Kom gezellig vrijblijvend op de koffie dan kunnen we kennismaken maar natuurlijk ook wat voorbeelden laten zien.

TARIEVEN

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal.
Wij bieden dat vanaf 4 uur a € 650,-

Lees meer..

De kracht van een goede bruidsreportage zit hem in het complete verhaal.  Dit verhaal wil ik graag voor jullie fotograferen. Ik hou van creativiteit, gezelligheid, spontaan en een beetje gek mag best. Jullie staan die dag in “the picture” en deze droom komt echt uit!

Een bijzonder mooie dag uit je leven wat je graag wilt vast leggen. Wat is nou belangrijk tussen al die fotografen? De juiste klik, van het fototoestel maar ook tussen ons. Kom gezellig vrijblijvend op de koffie dan kunnen we kennismaken maar natuurlijk ook wat mooie voorbeeld albums laten zien.

TJ-Art fotografie is de beste keuze voor jullie wanneer jullie houden van gezelligheid, spontane momenten, emoties dit creatief gefotografeerd en als een mooie reportage vast gelegd. Jaren later zul je nog precies kunnen nagenieten aan de hand van het album/ foto’s.

Nieuwsgierig geworden? Vraag hier uw informatie aan.

Wat leuk dat jullie interesse hebben in mij als bruidsfotograaf! Vul hier onder vrijblijvend het formulier in, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.